неділя, 29 січня 2012 12:54

"Таврія" стартувала з перемоги на "Анталія Трофі"

"Таврія" стартувала з перемоги на "Анталія Трофі"

"Таврія" з перемоги стартувала на міжнародному турнірі "Анталія Трофі" в Туреччині: підопічні Семена Альтмана здобули вольову перемогу над румунською "Університатю" з Клужа - 3:1.

"Університатя" повела в рахунку вже на 5-й хвилині: після "пострілу" Клаудіу Нікулеску зі штрафного (до воріт було метрів 20-ть) м'яч влучив у штангу, і першим на добиванні виявився Маріан Крістеску, який без перешкод переправив його в сітку - 0:1.

Відігралися сімферопольці на 22-й хвилині: пасом Фанендо Аді скористався Максим Калиниченко, який пробив кіпера румунської команди метрів з 12-ти — 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таврія" підписала трьох футболістів

Через десять хвилин дует нападників "Таврії" Антон Шиндер - Аді в контратаці майстерно розібрався з обороною суперника: перший асистував, другий виграв рандеву у воротаря - 2:1.

А незадовго до перерви (на 44-й хвилині) переможну крапку поставив Марін Любічіч, який у штовханині проштовхнув м'яч практично у порожні ворота - 3:1. Зазначимо другу в цьому поєдинку гольову передачу Аді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таврія" підписала захисника "Вільярреала"

У другому таймі наставники обох команд перевірили у справі резервістів. При мінімумі гольових моментів рахунок не змінився.

Склад "Таврії": Сітало, Гуменюк (Матвієнко, 67), Єзерський (Алімі, 67), Аделейе, Путраш, Назаренко (Чаргазія, 67), Любічіч, Не (Платон, 67), Калиниченко (Мендуга, 46), Аді ( Погорельцев, 85), Шиндер (Фещук, 67).

Наступну гру на турнірі "Таврія" проведе 1 лютого: суперником команди буде хорватський "Спліт".

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" стартувала з перемоги на "Анталія Трофі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі