субота, 02 квітня 2011 16:49

"Таврія" і "Зоря" обмінялись голами з офсайдів

"Таврія"  і "Зоря" обмінялись голами з офсайдів

Сімферопольська "Таврія", незважаючи на велику кількість моментів, не змогла забити "Зорі" у матчі 23 туру чемпіонату України.

Перші хвилини матчу лише підтвердили слова гравців "Таврії" про божевільний настрій на гру. Ось тільки майстерності їм часто не вистачало - м'яч летів повз ворота, у руки Шуховцева, на 13 хвилині Ідахор потрапив у поперечину, а на 28 хвилині Силюк вийшов один на один з Кахріманом, але не зумів забити і зробити свого партнера Білого автором відмінною гольової передачі . "Таврія" все ж таки забила у першому таймі - але з офсайду.

У другому таймі "Зоря" відсунула гру від своїх воріт і навіть зуміла забити - але знову судді зафіксували положення поза грою. Під кінець матчу втома не дозволила гравцям обох команд відзначитися хоча б голом.

Чемпіонат України.

Прем'єр-ліга

23 тур

"Таврія" - "Зоря" 0:0

"Таврія": Кахріман, Галюза, Граф, Монахов, Донець, Любенович, Корнєв, Платон (Каблаш, 51), Гуменюк (Коробка, 66), Шиндер, Ідахор (Фещук, 57).

"Зоря": Шуховцев, Каменюка, Єзерський (Ємельянов, 71), Ковальов, Тесак, Ліпартія, Полянський, Лазарович, Білий, Силюк (Хомченовський, 91), Фомін (Мадоу, 64).

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" і "Зоря" обмінялись голами з офсайдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі