субота, 30 квітня 2011 10:31

"Таврія" і "Волинь" не визначили переможця

"Таврія" і "Волинь" не визначили переможця

27-й тур української Прем'єр-ліги розпочався в п'ятницю, 29 квітня поєдинком сімферопольської "Таврії" і луцької "Волині".

"Таврія" не змогла розпечатати ворота суперника, а лучани не реалізували свої контратаки.

Рахунок на табло не передає тієї великої кількості моментів, які створили обидві команди в матчі. Ще в першому таймі на 16 хвилині Гуменюк не зміг переграти Ндоє, а двома хвилинами потому вже голкіпер помилився на виході і дозволив Ідахору в падінні через себе пробити у поперечину.

На 28 хвилині гості, як здалося, все ж таки реалізували свою контратаку – м'яч рикошетом ледве було не перетнув лінію воріт "Таврії", проте рефері вирішили, що гола не було. І навіть телеповтор не дав однозначної відповіді на питання.

У другому таймі неспішна гра з великою кількістю боротьби і моментів продовжилася. На 51 хвилині м'яч побував у воротах "Волині", проте арбітр (Віталій Годулян, до речі) відмінив взяття воріт через офсайд.

Але, незважаючи на помилки в захисті і невпевнену гру Ндое, сімферопольці не змогли до кінця гри дотиснути гостей. Під кінець матчу лучани дуже здали у фізиці, але цього виявилося мало для господарів, які змушені задовольнитися нічиєю.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

27 тур

"Таврія" - "Волинь" 0:0

"Таврія": Кахріман, Граф, Корнєв, Гуменюк (Коробка, 53), Матяж (Гігіадзе, 57), Джурічіч, Галюза, Шпічіч, Шиндер, Фещук (Каблаш, 64), Ідахор.

"Волинь": Ндоє, Бута, Годований, Ізворану, Гошкодеря (Максимюк, 46), Бутко, Стевіч (Ващук, 57), Карковський, Пічкур (Лисенко, 53), Герасим'юк, Пищур.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" і "Волинь" не визначили переможця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі