понеділок, 20 серпня 2007 17:10

Тарпищев хоче бачити в збірній Росії Шарапову

Президент Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев напередодні фіналу Кубка Федерації між командами Росії і Італії, який пройде в Москві 15-16 вересня, проаналізував стан справ в збірній, інформує www.sports.ru.

- Я як і раніше розглядаю претендентками на виступ у фіналі Кубка Федерації шістьох дівчат: Надію Петрову, Світлану Кузнецову, Ганну Чакветадзе, Олену Дементьеву, Марію Шарапову і Олену Весніну. Переговори постійно веду зі всіма, включаючи сім"ю Шарапових. Але, чесно кажучи, більше всього мене на сьогоднішній день хвилює здоров"я Кузнецової. Світлана тільки почала грати після травми, і поки судити про її форму рано. Все покаже Відкритий чемпіонат США, який стартує наступного тижня. Турнір буде дуже важкий, і остаточний склад я назву вже по його підсумках. Звичайно, на користь команди, щоб дівчата вилетіли швидше і у них було більше часу на відновлення. Свіжість в матчі з італійками може стати серйозною перевагою, - заявив Тарпіщев.
Зараз ви читаєте новину «Тарпищев хоче бачити в збірній Росії Шарапову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі