неділя, 17 жовтня 2010 14:44

Таксист пограбував хокеїстів клубу КХЛ

Таксист пограбував хокеїстів клубу КХЛ
У Москві таксист пограбував хокеїстів Митищинського клубу "Атлант". Постраждали четверо спортсменів, у тому числі двоє легіонерів з Чехії та Словаччини.

Як розповіло "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах, у суботу хокеїсти після повернення із закордонного збору сіли в таксі в аеропорту "Шереметьєво", завантаживши в багажник автомобіля сумки з формою і особистими речами. По дорозі вони попросили водія, співробітника однієї з московських компаній таксомоторів, зупинитися на заправці. Хокеїсти вийшли купити прохолодні напої, а коли повернулися, таксі на заправці не виявилося.

Потерпілі одразу звернулися до правоохоронних органів. Міліціонери швидко встановили номери таксі і через кілька годин затримали водія в підмосковній Лобні. Злочинцем виявився 31-річний приїжджий з Молдови, який кілька місяців працював таксистом у Москві.

Всі викрадені речі знайдено. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею "грабіж", підозрюваний поміщений у слідчий ізолятор.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Таксист пограбував хокеїстів клубу КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі