Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2009 11:46

Таксист нокаутував чемпіона Європи

У Бірмінгемі відбувся вечір професійного боксу, в одному з головних поєдинків якого 37-річний Мартін Роган отримав перемогу технічним нокаутом над чемпіоном Європи і претендентом титулу чемпіона WBA в суперважкій вазі Меттом Скелтоном.

Поступившись на початку поєдинку, Роган в п"ятому раунді здивував суперника і розітнув йому ліву брову. Після цього ініціатива перейшла до ірландського боксера. У восьмому раунді Скелтон знову був сильно приголомшений і ледве уникнув нокауту, а в десятому у нього відкрилася сильна кровотеча з носа. В одинадцятому Роган відправив суперника до нокдауну, Скелтон зумів піднятися до закінчення відліку, проте коли Роган пішов на добивання, рефері зупинив поєдинок.

В десятому раунді у Скелтона відкрилася сильна кровотеча з носа

У грудні минулого року практично невідомий навіть фахівцям Мартін Роган, який заробляв на життя водінням таксі в своєму рідному Белфасті, отримав несподівану перемогу за очками над чемпіоном Олімпіади-2000 Одлі Харрісоном. Вчорашня перемога принесла йому титул чемпіона Британської Співдружності в суперважкій вазі.

За матеріалами sovsport, allboxing

Зараз ви читаєте новину «Таксист нокаутував чемпіона Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути