середа, 24 вересня 2008 11:54

"Такої талановитої молоді в "Арсеналі" ще не було" - Венгер

Вчора в матчі Кубка Ліги молодь лондонських канонірів познущалася над "Шеффілд Юнайтед" - 6:0.

Після гри Арсен Венгер не скупився на компліменти, зізнавшись, що раніше йому ніколи не доводилося працювати з такою кількістю талановитих хлопців.

"Дійсно, з тих пір, як я працюю в клубі "Арсенал" ніколи не було такої молоді, - каже французький фахівець, який сам і відшукує подібних вундеркіндів. - За віком вони ще діти, але вже демонструють достатньо зрілий футбол".

"Багато хто з них готовий грати в Прем"єр-лізі, тому що їх талант відповідає топ-рівню. До того ж, сьогодні "Арсенал" виглядав справжньою командою, цим я особливо горджуся. Тепер головне наше завдання - зберегти цей прогрес і поступово підпускати молодь до першої команди. Тим більше, для багатьох з них основний склад - не новинка".

"Що стосується Кубка Ліги, ми і далі підходитимемо до турніру так само. Грати в ньому буде найближчий резерв. Уявіть ситуацію, "Арсенал" пробився в півфінал Кубка, і тут я виставляю основний склад... Що мені сказати молодим, даруйте, далі без вас? Це не правильно, ми не відступимося від своєї політики", - резюмував Арсен Венгер.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Такої талановитої молоді в "Арсеналі" ще не було" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі