пʼятниця, 11 липня 2008 13:16

Тайванські реконструктори "Олімпійського" судитимуться з українським урядом

Тайванська будівельна компанія "Archasia Design Group" подала до суду на уряд України за розрив контракту на реконструкцію стадіону в Києві в рамках підготовки до футбольної першості Євро-2012.

За даними джерел в тайванській компанії, позов поданий до адміністративного суду в Києві, який збирає докази і планує провести слухання справи в серпні.

Тайванська компанія заявила, що до рішення суду продовжить підготовку планів реконструкції НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що "Archasia Design Group" виграла конкурс на реконструкцію Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві.

24 червня Тимчасова робоча група з питань оцінки стану реконструкції НСК "Олімпійський" усунула тайванську компанію "Archasia Design Group Ltd" від проведення проектування і реконструкції НСК "Олімпійський".

Підставою для рішення стало неналежне оформлення документів, які повинна була подати ця компанія для підписання договору про реконструкцію.

3 червня будівельна компанія ОАО "Мостобуд" почала роботи з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський", необхідні для проведення в Києві чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Тайванські реконструктори "Олімпійського" судитимуться з українським урядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі