вівторок, 09 жовтня 2007 11:03

Тайсону не призначено стати секундантом Ібрагімова в його поєдинку проти Холіфілда

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Майк Тайсон не зможе бути секундантом росіянина Султана Ібрагімова в бою проти Евандера Холіфілда, який запланований на 13 жовтня. В кінці вересня Тайсон визнав себе винним у вживанні наркотиків, і адвокатам боксера не вдалося отримати дозвіл на поїздку до Москви, повідомляє www.lenta.ru.

По словах Ібрагімова, який давно знаходиться з Тайсоном в дружніх відносинах, суддя, який веде справау американського спортсмена, не дав переконати себе в тому, що Тайсон їде до Москви не відпочивати, а працювати.

- Звичайно, мені дуже шкода. Не дивлячись ні на що, я продовжую вважати його великим боксером і людиною з великим серцем, - заявив Ібрагімов.

Остаточне рішення у справі Тайсона буде прийняте 19 листопада, причому боксерові загрожує тюремне ув"язнення терміном на 45 місяців. 29 грудня 2006 року американець, знаходячись за кермом свого автомобіля в стані наркотичного сп"яніння, врізався в поліцейську машину і був затриманий.
Зараз ви читаєте новину «Тайсону не призначено стати секундантом Ібрагімова в його поєдинку проти Холіфілда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі