середа, 11 квітня 2007 19:39

Тайсона можуть посадити у в"язницю на сім з половиною років

У окружному суді Марікопи (штат Арізона) завтра, 12 квітня, пройде технічне засідання суду у справі колишнього чемпіона світу по боксу Майка Тайсона, 40 років, на якому сторони захисту і звинувачення обговорять деталі розгляду справи, інформує www.sport-express.ru.

Боксер був арештований 29 грудня 2006 року. Як заявив журналістам представник поліції Ларрі Хол, Тайсон від"їжджав на машині від нічного клубу в місті Ськотсдейл в штаті Арізона і трохи не врізався в поліцейський автомобіль.

На початку лютого нинішнього року Майк Тайсон почав лікування від алкогольної і наркотичної залежності в лікувальному центрі Wonderland ("Країна чудес") у Голлівуд Хіллз. Крім того, Тайсон став відвідувати амбулаторні заняття для залежних від алкоголю і наркотиків в передмісті Лос-Анджелеса.

На одному з перших засідань суду Тайсон відмовився визнати себе винним в зберіганні наркотиків і пристосувань для їх вживання, а також у водінні автомобіля в стані наркотичного сп"яніння.

Як повідомив раніше на прес-конференції прокурор округу Марікопа Ендрю Томас, якщо в суді буде доведена провина чемпіона, йому загрожує тюремний термін від 27 місяців до семи з половиною років.

Зараз ви читаєте новину «Тайсона можуть посадити у в"язницю на сім з половиною років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі