четвер, 31 січня 2008 12:57

Тайсон навіть не збирався битися з Холіфілдом

Тайсон навіть не збирався битися з Холіфілдом
Знаменитий американський боксер Майк Тайсон спростував чутки про те, що він хоче провести бій з Евандером Холіфілдом. Про це "Залізний Майк" розповів журналістам, поспілкувавшись з ними в неформальній обстановці.

Тайсон зараз подорожує по Південній Африці і займається добродійністю. Там він і дав це невелике інтерв"ю, яке вийшло відвертим і трохи сумним.

- Я втратив всякий інтерес до боксу і навіть не дивлюся його по телевізору. Зараз роблю те, що хочу - подорожую, провожу час з дітьми, привожу в порядок свій будинок. Я відчуваю себе старим. Мені приємно, що мене згадують. А Евандер - хороший хлопець, якого я хотів би бачити своїм другом, - сказав колишній чемпіон світу в суперважкій вазі.

Журналісти запитали Тайсона, чи не думає він повернутися в бокс як тренер, але Майк чесно відповів, що у нього навряд чи це вийде.

- Бути тренером - це відповідальне заняття і я не думаю, що я зможу цим займатися. Я все ще люблю тусуватися зі своїми друзями, а бути тренером, означає витрачати багато часу на своїх учнів. Не упевнений, що міг би займатися 10-11 годин в день, я не готовий до цього. Мені не так легко виховувати своїх малюків, а ще і інші - це вже перебір. До речі, мої діти не цікавляться боксом. Вони у мене звичайні, нормальні діти, - додав Тайсон.

Джерело: "24.ua"

Зараз ви читаєте новину «Тайсон навіть не збирався битися з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі