пʼятниця, 05 жовтня 2007 10:51

Тайсон хоче стати секундантом Ібрагімова в бою з Холіфілдом

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Майк Тайсон висловив бажання бути одним із секундантів росіянина Султана Ібрагімова в бою за титул чемпіона WBO проти Евандера Холіфілда (13 жовтня). Зараз адвокати Тайсона намагаються отримати для нього дозвіл приїхати до Москви, повідомляє агентство спортивної інформації "Весь Спорт".

24 вересня американський боксер визнав себе винним у зберіганні наркотиків, а також у тому, що в кінці грудня 2006 року керував автомобілем у стані наркотичного сп"яніння. Тайсону загрожує 45 місяців в"язниці, а остаточне рішення у цій справі буде ухвалено 19 листопада.

За словами Ібрагімова, спочатку Тайсону відмовили в дозволі поїхати до Москви, оскільки суддя вважав це формою відпочинку. В даний час адвокати намагаються довести, що їх клієнт працюватиме в команді Ібрагімова як секундант. Представник Тайсона телефонував Ібрагимову і підтвердив, що у американця є "величезне бажання" приїхати до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон хоче стати секундантом Ібрагімова в бою з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі