вівторок, 15 квітня 2008 13:11

Тайсон допоможе футболістові-психові

Один з найзнаменитіших футболістів збірної Англії 90-х років півзахисник Пів Гаскойн, який у березні провів два тижні в психіатричній лікарні для алкоголіків, отримав підтримку з боку колишнього чемпіона світу з боксу у важкій вазі Майка Тайсона. Боксер пообіцяв дати Гаскойну корисні поради щодо виходу з ситуації, що склалася.

За словами Тайсона, він сам не так давно відчув на собі все, що зараз відчуває Гаскойн, який проходить курс лікування від пристрасті до алкоголю.

- Я знаю все про Газзу і впевнений у тому, що зможу йому допомогти. Багато спортсменів мали проблеми в особистому житті, у тому числі і я, тому я знаю, що робити в такій ситуації. Я як і раніше вважаю Пола суперзіркою футболу і дуже хочу зустрітися з ним, - сказав "Залізний" Майк.

Він підкреслив, що три роки тому його поради допомогли нападаючому збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейну Руні, який був не в кращому психологічному стані через постійні проблем, які виникали в особистому житті і на роботі.

Зустріч знаменитих спортсменів запланована на травень цього року, коли Тайсон приїде з добродійним візитом до Великобританії.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Тайсон допоможе футболістові-психові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі