понеділок, 07 квітня 2008 13:49

Святкування голу закінчилося масовою бійкою футболістів

Футболісти бразильських клубів "Греміо" і "Жувентуде" влаштували масову бійку після того, як гравець "Жувентуде" Тіаго, святкуючи забитий гол, спробував спровокувати вболівальників "Греміо". Футболіст підбіг до фанатської трибуни команди суперників і зробив характерний жест, притиснувши вказівний палець до губ.

Поведінка Тіаго не сподобалася гравцям "Греміо", які атакували суперника і завдали йому кількох ударів. У бійці взяли участь не тільки футболісти, які знаходилися на полі, але і запасні. Головний арбітр матчу видалив Тіаго, а також гравця "Греміо" Тадеу.

Після закінчення бійки обстановка на полі не стабілізувалася, і до фінального свистка суддя показав червоні картки ще двом футболістам "Греміо" - Жонасу і Едуардо Кошті.

"Греміо" і "Жувентуде" зустрічалися в рамках 1/4 фіналу чемпіонату штату Гаушо. "Жувентуде" виграв матч-відповідь з рахунком 3:2 і за сумою двох зустрічей вийшов в півфінал.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Святкування голу закінчилося масовою бійкою футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі