пʼятниця, 10 серпня 2018 16:47

Світоліна зіграла матч третього раунду турніру в Монреалі

Світоліна зіграла матч третього раунду турніру в Монреалі
Світоліна вийшла в чвертьфінал турніру в Монреалі. Фото: Телеграф

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до наступного раунду турніру в Монреалі. В третьому раунді нашій спортсменці протистояла британка Джоанна Конте.

"Джоанна Конте підійшла явно не в найкращій фізичній кондиції до гри проти Еліни Світоліної: матч попереднього раунду проти Вікторії Азаренко британка дограла за 3 год. до старту гри проти українки.

Тому в першому сеті все вирішила єдина помилка Конте на своїй подачі - Світоліной вистачило одного брейка, щоб забрати сет, 6:3.

У другій партії Джоанна грала агресивніше, змусивши Еліну віддати 2 подачі поспіль. До цього, правда, українка зробила один брейк, але все одно Світоліна програвала (2: 4). Розвинути успіх Конте не вдалося: 5 ракетка світу під нуль миттєво взяла подачу суперниці, а потім - за рахунку 4: 4 - ще раз зробила брейк. Подати на матч Еліні проблем не склало, 6:4", - повідомляє sportarena.com.

Rogers Cup. 1/8 фіналу

Еліна Світоліна (Україна, 5) - Джоанна Конте (Великобританія) 2:0 (6:3, 6:4)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначилася позиція Світоліної в рейтингу WTA

У чвертьфіналі турніру українка зіграє проти 15 ракетки світу бельгійки Елізи Менртенс.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна зіграла матч третього раунду турніру в Монреалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі