Ексклюзиви
понеділок, 30 жовтня 2017 11:36

Світоліна завершить сезон шостою ракеткою світу

Світоліна завершить сезон шостою ракеткою світу
У 2017 році Еліна Світоліна виграла всі 6 матчів проти суперниць з топ-3

Найсильніша тенісистка України Еліна Світоліна після невдалого виступу на Підсумковому турнірі втратила місце у топ-5 рейтингу WTA.

Світоліна перед стартом WTA Finals претендувала на місце першої ракетки світу, проте поразки від Каролін Возняцкі і Каролін Гарсія не дозволили українці замахнутися на нову вершину.

Світоліна завершить сезон у статусі шостої ракетки світу. Українка в лютому після перемоги на турнірі в Дубаї дебютувала в топ-10, а остаточно закріпилася в десятці найсильніших після тріумфу на ґрунтовому турнірі в Римі.

Світоліна в останньому матчі перемогла Сімону Халеп (6:4, 6:3). Українка уп'яте розправилася з чинною першою ракеткою світу, починаючи з перемоги над Сереною Вільямс на Олімпійських іграх-2016.

2017 року Еліна виграла всі 6 матчів проти суперниць з топ-3: 3 - проти перших ракеток світу, 2 - проти других, 1 - проти третьої. Ще тричі Світоліна зустрічалася з четвертими ракетками світу і здобула дві перемоги. Єдиної поразки Еліна зазнала від Сімони Халеп на "Ролан Гаррос".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна радикально розібралась з тренерами після вильоту з Підсумкового турніру

Возняцкі вперше в кар'єрі виграла Підсумковий турнір WTA. У фіналі представниця Данії обіграла Венус Вільямс з рахунком 6:4, 6:4. Тенісистки провели на корті 1,29 год. У другому сеті Каролін вела 5:0, але двічі програла подачу, перш ніж зробити вирішальний брейк. Призовий фонд WTA Finals становив $7 млн.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна завершить сезон шостою ракеткою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути