пʼятниця, 01 червня 2018 17:35

Світоліна несподівано рано вилетіла з "Ролан Гаррос"

Світоліна несподівано рано вилетіла з "Ролан Гаррос"
Світоліна програла в 1/16 фіналу "Ролан Гаррос". Фото: ukranews.com

Перша ракетка України Еліна Світоліна несподівано рано покинула "Ролан Гаррос". Тенисистка у третьому колі турніру програла менш титулованій румунській спортсменці.

"У третьому колі "Ролан Гаррос" перша ракетка України Еліна Світоліна у двох сетах програла 33-й ракетці світу Міхаелі Бузарнеску з Румунії - 3:6, 5:7.

Світоліна виграла тільки 47% м'ячів з першої подачі і взяла всього 11 активних м'ячів (проти 31 в Бузарнеску). У другому Сеті в українки був сет-бол при рахунку 5: 4, але в підсумки вона програла три гейми поспіль", - повідомляє tribuna.com.

Для 30-річної румунка це перший вихід в 4-й раунд "Ролан Гаррос" в своїй кар'єрі. Тепер вона зіграє з 13-ю ракеткою світу Медісон Кіз з США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна зробила оригінальну пропозицію Президенту України

Ще одна українська тенисистка Леся Цуренко також пройшла в третій ранунд. Леся перемогла американську тенисистку Коко Вандевеге (3:6, 6:4, 6:0). В четвертому раунді українка зустрінеться з словачкою Магдаленою Рибариковою. Старт поєдинку запланований на завтра на 12:00

Зараз ви читаєте новину «Світоліна несподівано рано вилетіла з "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі