середа, 06 лютого 2008 12:36

Шведський принц Карл Філіп хоче стати професійним гонщиком

Шведський принц Карл Філіп хоче стати професійним гонщиком
Єдиний син шведського короля Карла Густава і королеви Сільвії, принц Карл Філіп, має намір стати професійним гонщиком. Член вінценосної сім"ї вже подав заявку на участь в Кубку "Порше Каррера", який, як і "Формула-1", входить в трійку найпопулярніших гоночних серій Європи.

Дебют принца повинен відбутися 20 квітня в містечку Кнутсторп, коли він сяде за кермо "Порше", що належить шведському "королю" спідвею Тоні Рікардссону. Проте, як заявляють організатори гонок, заява про участь Філіпа ще не надходила. Прийом заявок закінчується 20 лютого.

Переконати Карла Філіпа випробувати межі власної швидкості вдалося гонщикові Яну Нільссону, який сам є власником змагань Scandinavian Turing Car Championship. Шведські прихильники спорту зможуть спостерігати за успіхами принца по державному телеканалу SVT, який вестиме прямі трансляції гонок з його участю.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Шведський принц Карл Філіп хоче стати професійним гонщиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі