середа, 22 квітня 2015 08:51

"Швецов міг вилучати Ярмоленка" - Луческу

"Швецов міг вилучати Ярмоленка" - Луческу
"Нам зовсім не боязно грати проти "Динамо" з Ярмоленком у складі" - Луческу shakhtar.com

Напередодні матчу 21-го туру чемпіонату України проти київського "Динамо" головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, відповідаючи на запитання журналістів, згадав епізод з жовтою карткою Андрію Ярмоленку.

"Преса зробила так, ніби це "Шахтар" винен у тому, що Швецов показав Ярмоленку жовту картку, - говорить Луческу в інтерв'ю телеканалу Футбол. - Пенальті у цьому епізоді не було однозначно. Можливо, не було і симуляції, але арбітр прийняв рішення, яке він вважав за потрібне.

Суддя міг зовсім вилучати Ярмоленка за рахунку 1:0, коли той вдарив ліктем Володимира Польового. Такий же момент був у Віди... Але чому ці моменти не були показані в пресі? Упевнений, що комісія анулює картку Ярмоленку, але нам зовсім не боязно грати проти "Динамо" з ним у складі", - запевняє Луческу.

Додамо, що матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться 26 квітня у Львові. У першому колі кияни обіграли "гірників" з рахунком 1:0 завдяки голу Домагоя Віди. Після 20-ти турів лідирують динамівці. "Шахтар" відстає на 5 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Швецов міг вилучати Ярмоленка" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі