середа, 16 лютого 2011 15:42

Суркіса звинуватили у рейдерському захопленні Житомирської федерації футболу

Суркіса звинуватили у рейдерському захопленні Житомирської федерації футболу

Екс-голова Житомирської обласної федерації футболу (ЖОФФ) А. П. Чернявський подав заяву до прокуратури м. Житомира із звинуваченнями у рейдерському захопленні ЖОФФ.

У захопленні звинувачуються президент ФФУ Григорій Суркіс, заступник виконавчого директора ФФУ О. С. Яковенко та члени виконкому Житомирської обласної федерації футболу, повідомляє zhitomir.info.

Новий скандал ФФУ зовсім недоречний. Адже зараз за нею пильно спостерігають ФІФА і УЄФА, які зовсім нещодавно дали України два тижні терміну для остаточного підтвердження, що в нашій країні державні органи влади не втручаються у діяльність національної футбольної асоціації.

В іншому випадку ФІФА і УЄФА загрожували застосувати серйозні санкції - заборону українським командам грати в єврокубках і навіть відібрати проведення Євро-2012.

Однак пізніше президент України Віктор Янукович гарантував спільний з Польщею чемпіонат Європи з футболу в 2012 році. Янукович зустрівся з Григорієм Суркісом і висловив думку, що конфлікт, який виник довкола Федерації футболу України, не повинен впливати на Євро-2012.

Так що навряд чи Григорію Суркісу зараз загрожує відставка. Швидше за все, він буде займати пост президента ФФУ як мінімум до літа 2012 року.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Суркіса звинуватили у рейдерському захопленні Житомирської федерації футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі