пʼятниця, 24 грудня 2010 12:43

Суркіс офіційно представив Сьоміна наставником "Динамо"

Суркіс офіційно представив Сьоміна наставником "Динамо"

Сьогодні, 24 грудня, на стадіоні ім. В. Лобановського відбулося офіційне представлення нового-старого головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна. Представив Юрія Павловича президент команди Ігор Суркіс.

Перед початком прес-конференції присутнім журналістам продемонстрували відео-ролик з фрагментами кращих матчів київської команди під час першого керівництва командою Юрієм Павловичем. Після цього під оплески в зал зайшов сам Сьомін.

"Вибір кандидатури Юрія Павловича не випадковий, - каже Ігор Суркіс. - Всі чутки, які були у пресі не мають під собою жодної основи: із Сьоміним ми розійшлися як добрі друзі. В той час я вчинив так як мені веліло серце. З поверненням Юрія Павлочива я, як керівник "Динамо, пов'язую великі надії."

Ігор Суркіс переконливо попросив журналістів набратися терпіння.

"Зрозумійте, див відразу не буває. Але треба зробити усе можливе, щоб вийти на ті висоти, які колись були у команди. Просив би журналістів не робити швидкоплинні висновки."

Також президент "Динамо" розповів про подальшу долю захисника Андрія Несмачного.

"Андрій дуже багато віддав клубу. Він їде з командою на зимовий збір."

Суркіс озвучив завдання, які ставить перед наставником команди.

"Перед "Динамо" завжди стоїть одне завдання — перемагати. Але разом з тим ми розуміємо, що відрив від "Шахтаря" такий, що лише диво дозволить нам втрутитися у чемпіонську гонку. Опускати руки ми не будемо. Нам просто потрібно рухатися вперед. Реально у Юрія Павловича є місяць на підготовку до матчу з "Бешикташем". Пройдемо турецьку команду, будемо ставити інше завдання. Всі проблеми будемо вирішувати поступово."

Угода Сьоміна з київським "Динамо" розрахована на три роки. Юрій Павлович працював у команді з січня 2008 по травень 2009 року. Під його керівництвом команда виграла чемпіонат України і вийшла у півфінал Кубка УЄФА. Після відходу з "Динамо" Сьомін повернувся в "Локомотив", але наприкінці листопада 2010 року був відправлений у відставку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суркіс офіційно представив Сьоміна наставником "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі