вівторок, 27 листопада 2007 08:54

Суркіс не запрошував Слуцького в "Динамо"

Офіційний сайт київського "Динамо" офіційно спростував інформацію про те, що кияни запросили Леоніда Слуцького очолити команду, інформує www.champion.com.ua.

- Деякі українські ЗМІ з посиланням на своїх російських колег поширили інформацію про те, що нібито київське "Динамо" звернулося до екс-наставника ФК "Москва" Леоніда Слуцького з проханням очолити команду.

Як повідомив у зв"язку із цим президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс прес-службі, на даний момент із подібною пропозицією до названого вище російського фахівця він не звертався.

При цьому Суркіс ще раз нагадав, що діючий чемпіон України продовжує розглядати ряд кандидатур на посаду головного тренера команди. Серед них - і нинішній виконуючий обов"язки головного тренера Олег Лужний, - говориться в заяві команди.

ФК "Москва" в минулому сезоні в чемпіонаті Росії заняла четверте місце, але відразу після закінчення сезону Слуцький був звільнений "через невиконання поставленного завдання", а саме здобуття медалей.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не запрошував Слуцького в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі