середа, 17 жовтня 2007 12:40

Суркіс не запрошував Дзаккероні

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зробив на офіційному сайті клубу заяву, в якій спростував всі чутки про можливе призначення на пост головного тренера італійського фахівця Альберто Дзаккероні.

- Щоб не розбурхувати футбольну громадськість, хотів би відразу зробити офіційну заяву з приводу тих чуток, що з"явилися в Інтернеті: прихід в команду Вінченцо Пінколіні жодним чином не пов"язано з ім"ям Дзаккероні і його можливою, на думку журналістів, появою в "Динамо". В майбутньому можливе запрошення хорошого іноземного тренера - заперечувати не буду.

- Але зараз у нас є головний тренер, якому треба допомогти в керівництві командою. З цим і пов"язано запрошення саме іноземного фахівця. У команді треба впроваджувати європейський рівень управління, де були б чітко розподілені функції: тренер воротарів займався б тільки з воротарями, тренер по фізичній підготовці відповідав би виключно за фізпідготовку футболістів і т.д. У Динамо не може бути, щоб кожен працював сам на себе. В принципі, в управлінні команди є вже свій налаштований механізм. Його тільки треба направити в потрібному напрямі, дати йому поштовх. Звичайно, той же Пінколіні привнесе щось своє в тренерський процес. В принципі, для цього його і запрошували сюди. І подібні інновації тільки вітатимуться - головне, щоб вони пішли на користь", - мовиться в заяві.

Відмітимо, що прес - служба "Динамо" всіма можливими способами заперечувала переговори з Пінколіні. Але в результаті тренер підписав контракт з київським клубом. Так само ситуація може розвиватися з запрошенням італійського головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не запрошував Дзаккероні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі