четвер, 02 квітня 2020 12:03

Суркіс не відпустив Несмачного в клуб АПЛ

Суркіс не відпустив Несмачного в клуб АПЛ
Андрій Несмачний усю кар'єру футболіста провів у київському "Динамо". Фото: соцмережі

Колишній захисник "Динамо" та збірної України Андрій Несмачний втратив можливість пограти в АПЛ через Ігоря Суркіса.

"Запросили після чемпіонату світу. Приїхав у "Блекберн", мені сказали, що буде тренування, двосторонка. Подзвонив Леоніду Буряку, а він говорить: "Поки не виходь, нічого не роби". Питаю: "Як? Я повинен виходити на тренування, у мене перегляд". Потім подзвонили: "Ну, вийди, зіграй".

Я вийшов, нормально відіграв у двосторонці, потренувався з ними – вправи цікаві, на техніку, начебто все нормально. Побув там тиждень, потім Ігор Михайлович зателефонував і сказав повертатися. Прилетів до Києва, поїхав на збір із "Динамо".

Потім я дізнався, що англійці пропонували 2,5 мільйона фунтів, Ігор Михайлович начебто домовився, але на наступний день підняв ціну до 4 мільйонів. Через такі рухи й відмовилися від моєї купівлі, англійці цього не люблять – сьогодні так, а завтра ні", – розповів Несмачний в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який зараз має вигляд легендарний захисник "Динамо", який став Свідком Єгови

Андрій Несмачний 13 сезонів захищав кольори "Динамо", після чого завершив професійну кар'єру. Був експертом на телебаченні, а потім став членом громади Свідки Єгови.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не відпустив Несмачного в клуб АПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі