пʼятниця, 04 грудня 2020 19:42

Суркіс хоче повернути Краснікова в "Динамо" - журналіст

Суркіс хоче повернути Краснікова в "Динамо" - журналіст
Євген Красніков працював в "Динамо" два роки. Фото: ФК "Металіст"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зацікавлений у співпраці із селекціонером Євгеном Красніковим.

Київський клуб пральну працювати по латиноамериканському ринку, тому зацікавлений у допомозі Краснікова, розповів директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов

"Ми чудово знаємо любов Мірчі Луческу до латиноамериканських футболістів. За наявною у мене інформацією, Ігор Суркіс зараз веде переговори з Красніковим, який прекрасно знає латиноамериканський трансферний ринок.

Президент "Динамо" хоче знову співпрацювати з ним, але не як це було раніше, а сесійно. Тому, цілком ймовірно, що свіжа кров для "Динамо" у зимове міжсезоння буде з Латинської Америки. Така ймовірність існує вже не на рівні домислів, а на рівні переговорів з людиною, яка може з цим допомогти", – сказав Денисов у програмі "Денисов Time".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник Луческу порівняв Супрягу з Шевченком

Олександр Красніков відповідав за селекцію у "Металісті" в часи роботи Мирон Маркевича. Саме він привіз до України Тайсона, Марлоса, Сосу. З 2018 по 2020 роки він працював в "Динамо" на посаді віцепрезидента. Зараз є власником клубу другої ліги "Метал".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс хоче повернути Краснікова в "Динамо" - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі