вівторок, 06 березня 2007 19:27

Суркіс доклав руку до врегулювання конфлікту в польському футболі

 

У понеділок 5 березня президент ФФУ Григорій Суркіс, 57 років, як повноважний представник президента УЄФА Мішеля Платіні перебував на переговорах у Варшаві між Президентом Польщі Лехом Качинським та президентом ФІФА Йозефом Блаттером, інформує champion.com.ua.

Підсумком цих переговорів стала стабілізація ситуації у польському футболі,який перебував під пильним наглядом керівництва УЄФА та ФІФА після того, як керівництвом країни був відправлений у відставку президент Федерації футболу Польщі Міхал Лісткевич.

Після зустрічі Суркіс дав прес-конференцію в Києві щодо результату зустрічі.

- Вчорашня зустріч призвела до того, що вже практично накладено мораторій на застосування будь-яких дій Міністром спорту Польщі до легітимно обраних керівників Польської футбольної Асоціації. Нагадаю, що 19 січня міністр спорту скористався відповідним пунктом Закону про спорт в Польщі й призначив тимчасового комісара на посаду керівника ПФА, порушивши всі домовленості від 16 жовтня минулого року в Цюріху, де міністр обіцяв не керуватися діями цієї статті, - сказав на прес-конференції у Києві Григорій Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс доклав руку до врегулювання конфлікту в польському футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі