пʼятниця, 28 лютого 2020 21:21

Супряга знищив "Динамо" в скандальному матчі

Супряга знищив "Динамо" в скандальному матчі
Владислав Супряга забив своїй колишній команді 3 м'ячі. Фото: з відритих джерел

В рамках 20-го туру УПЛ київське "Динамо" поступилося "Дніпру-1" - 1:3.

Що потрібно знати про матч?

VAR серйозно вплинув на поєдинок. На четвертій хвилині після перегляду відеоповтору пряму червону карту отримав Віталій Буяльський. Наприкінці першого тайму у ворота "Дніпра-1" був поставлений пенальті. Спочатку арбітр матчу Катерина Монзуль показала жовту карту Назарію Русину за симуляцію, а після перегляду епізоду змінила рішення та призначила пенальті. Також за допомогою VAR був вилучений із поля захисник господарів поля Володимир Польовий.

Владислав Супряга став героєм матчу. 20-річний форвард вийшов за рахунку - 0:1 . За 25 хвилин зміг оформити хет-трик у ворота Георгія Бущана. Спочатку замкнув флангову передачу від Олександра Назаренка, потім забив після подачі кутового, а в епізоді із третім голом втік від захисників "Динамо" на побачення із Бущаном. Права на форварда досі належать київському клубу, у "Дніпрі-1" він грає на правах оренди.

"Динамо" програло своїм помилкам, а не супернику

Олексій Михайличенко запізнився із замінами. Граючи у меншості із самого початку тайму, динамівці вже добряче втомилися за годину гри, коли почали пропускати. Потрібно було освіжати гру свіжими футболістами.

Віктор Циганков вперше зіграв за "Динамо" у 2020 році. Лідер "Динамо" не зіграв у жодному матчі під час зимових зборів та не потрапив до заявки на перший матч другої частини сезону проти "Ворскли". З "Дніпром-1" Циганков зіграв 20 хвилин. Мав момент, щоб зрівняти рахунок, але не влучив із близької відстані у ворота. Більше нічим не запам'ятався.

"Динамо" програло своїм проблемам, а не супернику. Нічого особливого команда Дмитра Михайленка не запропонувала гостям. Підопічні Олексія Михайличенка самі створили собі проблеми. Спочатку досвідчений Буяльський отримав вилучення, потім тричі грубо помилилися захисники. Кияни в останні 15 хвилин мали свої моменти біля воріт суперника, але не змогли їх реалізувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Михайличенком "Динамо" зайшло в тупик – російський журналіст

У наступному турі 3 березня "Динамо" вдома буде приймати "Колос". "Дніпро -1" зіграє 4 березня проти "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Супряга знищив "Динамо" в скандальному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі