субота, 27 березня 2021 21:15

Суперник збірної України переміг Латвію

Суперник збірної України переміг Латвію
Нідерландам перемога далася нелегко. Фото: Reuters

У матчі 2-го туру відбіркового турніру Кубка світу 2022 року перший суперник збірної України на Євро збірна Нідерландів переграла збірну Латвії. Зустріч проходила на стадіоні "Йоган Кройф Арена (Амстердам Арена)" в Амстердамі і завершилася з рахунком 2:0.

На 32-й хвилині півзахисник нідерландської команди Стівен Бергейс відкрив рахунок. Бергейс отримав пас на правому фланзі атаки у чужому карному майданчику, змістився ближче до центру і виконав класний удар в дальній верхній кут воріт. На 69-й хвилині нападник збірної Нідерландів Люк Де Йонг забив другий гол. Мемфіс Депай навісив з кутового з правого флангу на ближню штангу, де Де Йонг виграв боротьбу і ударом головою відправив м'яч точно в ціль.

В інших матчах Білорусь перемогла вдома Естонію - 4:2, Хорватія була сильнішою за Кіпр - 1:0, а Норвегія розгромно поступилася вдома Туреччині 0:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія обіграла Словенію

Нідерландці набрали 3 очки і посідають третє місце в турнірній таблиці групи G відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року. Латвія (0) - на п'ятому місці. Раніше Нідерланди програли Туреччині - 2:4.

Зараз ви читаєте новину «Суперник збірної України переміг Латвію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі