неділя, 28 лютого 2021 23:59

Суперник "Шахтаря" провалив матч проти "Мілана"

Суперник "Шахтаря" провалив матч проти "Мілана"
Команда Стефано Піолі продовжує боротьбу за скудетто. Фото: Gettyimages.com

У матчі 24-го туру чемпіонату Італії "Рома" вдома програла "Мілану" 1:2. Це перша домашня поразка римлян у чемпіонаті в нинішньому сезоні.

Що потрібно знати про гру?

"Мілан" міг вирішити долю матчу у 1-му таймі. На початку гри гості володіли повною перевагою. Воротар "Роми" неодноразово рятував свою команду.

"Рома" не справлялася із пресингом суперника. "Мілан" високо зустрічав суперника біля його воріт, не даючи господарям вільно розігрувати м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський божевільним пострілом відкрив рахунок у грі з "Сампдорією"

Середина поля "Мілана" недопрацювала на оборону. Опорники "Мілан" дали дуже багато свободи супернику. "Рома" легко проходила середину та наближалася до воріт "Мілана".

Судья отменил три гола

Непростий матч для арбітра. Суддя скасував 3 голи. 2 м'ячі "Мілана" не були зараховані через офсайд. Гол "Роми" був скасований через фол на захиснику гостей. Арбітр призначив пенальті у ворота "Роми" після перегляду ВАР. Також мав всі підстави ставити ще по одному пенальті в кожні ворота.

"Мілан" постраждав від травм. Хакан Чалхоноглу був заміненний після перерви. Златан Ібрагімович та Анте Ребич не змогли дограти матч через м'язові травми. Обидва залишилм поле на початку 2-го тайму Хорват був одним зі найбільше активних гравців матчу. Забив переможний гол.

"Рома" заслужила поразку. За грою гості переграли суперника. "Мілану" не вистачило реалізації, щоб уникнути нервової кінцівки матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Роналду не допоміг "Ювентусу" перемогти


Після 24 турів Серії А лідер турнірної таблиці - "Інтер". В очному турі команда Антоніо Конте перемогла "Дженоа" - 3:1. "Мілан" посідає 2-ге місце, відстаючи від лідера на 4 очки. "Рома" скотилася на 5-те місце, маючи 44 очки.

У наступному турі, 3 березня, "Рома" на виїзді зіграє проти "Фіорентини".

"Рома" буде суперником "Шахтаря" у 1/8 Ліги Європи. 1-й матч відбудеться в Римі 11 березня. Матч-відповідь пройде 18 березня на НСК "Олімпійський.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" провалив матч проти "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі