неділя, 20 грудня 2009 10:52

Суперник "Шахтаря" по Лізі Європи розгромив "МЮ" (ВІДЕО)

Суперник "Шахтаря" по Лізі Європи розгромив "МЮ" (ВІДЕО)

"Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" - одні з лідерів англійської прем"єр-ліги - програли свої матчі 18 туру, що відбулися 19 грудня. "Ліверпуль" в гостях не зміг здолати "Портсмут" (0:2), а "Манчестер Юнайтед" був розгромлений "Фулхемом" (0:3).

В обох зустрічах сценарії були приблизно однакові: господарі і там, і там забили по одному м"ячу в першому таймі (у "Портсмута" це зробив Надір Бельхадж, а у "Фулхема" - Деніел Мерфі). У другому таймі перевага господарів лише зміцнювалася: у "Портсмута" забив Фредерік Пікьон, а у "Фулхема" - Роберт Замора і Демьєн Дафф.

Поразки "Ліверпуля" і "Манчестер Юнайтед" будуть на руку суперникам цих команд. Так, "Арсенал" у разі сьогоднішньої перемоги над "Халл Сіті" може обійти "МЮ" за втраченими очками (в "Арсеналу" буде тоді 35 очок в 17 матчах, а у "МЮ" - 37 в 18). "Ліверпуль" же, у свою чергу, стає все ближчим до середини турнірної таблиці - зараз команда займає сьоме місце з 27 очками.

Лідером англійської прем"єр-ліги є "Челсі". Лондонський клуб набрав 40 очок в 17 матчах. В неділю, 20 грудня, ця команда грає на чужому полі з "Вест Хем Юнайтед".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" по Лізі Європи розгромив "МЮ" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі