понеділок, 16 лютого 2009 14:18

Суперник "Металіста" зіграв унічию з "Ювентусом"

Автор: AFP
  Недвед так і не зрозумів, чому "Юве" не виграв
Недвед так і не зрозумів, чому "Юве" не виграв

      Був правий наставник "Металіста" Мирон Маркевич, коли говорив що в Серії А слабких команд немає. Мовляв, і аутсайдер із легкістю може відібрати очки у лідера.

У неділю підтвердив слова Мирона Богдановича суперник харків"ян по Кубку УЄФА - "Сампдорія", яка заробила очки з Турину.

"Ювентус", якщо він все ще мріє про скудетто, не мав права не перемагати "Сампдорію", яка знаходиться внизу турнірної таблиці. Але в дебюті зустрічі туринці пропустили. На 10-ій хвилині Антоніо Кассано точним пасом вивів віч на віч Джампаоло Паццині, і той не залишив голкіперу шансів - 0:1.

Як грати далі, "Юве" міркував до кінця першого тайму. Потім просто зібрався і почав активно атакувати ворота гостей - виконали соло Амаурі та Недвед, які по черзі втратили п"ять голевих моментів. Причому раз за "Сампдорію" зіграла штанга, а раз поперечина.

Амаурі виправився після перерви. Після подачі з лівого флангу він у падінні ударом головою зрівняв рахунок. У наступній атаці Дель П"єро ще раз влучив у поперечину "Сампдорії". Та й потім "Юве" мав кілька шансів вирвати перемогу. Але все марно.

Сегодня, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Металіста" зіграв унічию з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі