четвер, 30 серпня 2007 15:58

Супербоксерська держава Куба вімовилась виступати на ЧС-2007 у Чікаго

Кубинська збірна не поїде на чемпіонат світу з боксу-2007, що пройде в жовтні в американському місті Чикаго. Таке рішення прийняло керівництво Федерації боксу цієї країни, побоюючись подальших утеч боксерів зі збірної під час міжнародних змагань, повідомляє www.champion.com.ua.

- Ми не хочемо піддавати кубинську збірну з боксу подальшим зловживанням і провокаціям, що будуть представлені в Чикаго, на американській території, де маркетологи і торгаші діють вільно при повному потуранні американської влади, - говориться в заяві керівництва Федерації боксу Куби.

Незважаючи на відмову від участі в чемпіонаті світу, що є одним з відбіркових турнірів на Олімпійські ігри 2008 року в Пекіні, кубинські спортивні чиновники мають намір брати участь в олімпійському турнірі, і заявили, що існують "інші кваліфікаційні змагання для потрапляння на Олімпіаду".

На початку цього року три олімпійських чемпіони - Одланьєр Соліс, Юріоркіс Гамбоа і Ян Бартелемі втекли зі збірної під час підготовки до Панамериканських ігор, а потім уже під час проведення цих ігор у Бразилії збірну залишили ще два спортсмени Гільєрмо Рігондо і Ерісланді Лара, що пізніше були виявлені бразильською поліцією і повернуті на батьківщину.

Зараз ви читаєте новину «Супербоксерська держава Куба вімовилась виступати на ЧС-2007 у Чікаго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі