середа, 25 лютого 2009 10:24

Шумахер придбав 35 шматочків Лукаса Подольські (ФОТО)

Семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер заплатив 875 євро з необхідних 10 мільйонів за трансфер Лукаса Подольські з "Баварії" назад в "Кельн", повідомляє AFP.


Цифрове зображення Подольські вже наполовину розпродане. (Скрін з сайту pixel.fc-koeln.de)

23-річний Подольські повинен цього літа перейти в "Кельн" після трьох невдалих сезонів в стані чемпіонів Німеччини, і Шумахер, як і декілька сотень інших уболівальників, допомагають клубу здійснити операцію своїми власними грошима.

На офіційному сайті клубу розміщено велике цифрове фото форварда, і кожен охочий може за 25 євро купити один з 40 000 пікселів. Якщо всі пікселі будуть продані, "Кельн" виручить один мільйон євро. Шумахер купив 35 пікселів за 875 євро і розмістив на них своє зображення і повідомлення для Подольські, повідосляє sport.segodnya.

"Що ж, хлопче, ти слідуєш заклику твого серця і це добре. Справжній командний дух ні з чим не може зрівнятися, це я говорю з власного досвіду. Моя команда завжди була найголовнішою для мене. Зараз у тебе є можливість показати фанам, що для тебе означає клуб. Я тримаю кулаки за тебе!".

Довідка gazeta.ua

Лукас Подольські (нім. Lukas Podolski, народився під ім"ям Лукаш Подольський польськ. Łukasz Podolski; 4 червня 1985, Глівіце, Польща) - німецький футболіст, нападаючий, гравець мюнхенського "Кельна" (з 2009 року) і збірної Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер придбав 35 шматочків Лукаса Подольські (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі