вівторок, 15 січня 2008 14:07

Шумахер пересів з боліда на лижі (ФОТО)

На традиційній зустрічі команди "Феррарі" в італійському містечку Мадонна ді Кампильо семиразовий чемпіон світу у "Форумлі-1" Міхаель Шумахер розповів про свою роль у команді, оцінив шанси пілотів і позмагався у перегонах на "Фіаті 500" по засніжених трасах та покатався на гірських лижах.

- Якщо буде потрібно, я знову протестую "Феррарі". Зараз я виступаю консультантом команди, допомагаю доробляти дорожні машини, це досить весело, і даю поради команді. Цього року я збираюся приїхати на окремі Гран-Прі, в основному, на європейські. Перший етап, який проводитиметься у Європи, також входить у мої плани. Не хочу їхати в Австралію, - розповідає Шумахер.

На лижах Шумахер катався, зокрема, с мотогонщиком Кейсі Стоунером.

- Думаю, він вперше приїхав сюди покататися на лижах, але у нього непогано виходить.

- А як ваша перша прогулянка? Ви промахнулися повз ворота?

- Невже ви думаєте, я здатен на таке? Мій інструктор на 0,1 секунди був швидший за мене, проте їхав, коли умови на трасі були трохи гірші. Під час моєї спроби умови були кращі, у мене все вийшло. А впав я, коли поїхав вдруге.

Фото: REUTERS

Зараз ви читаєте новину «Шумахер пересів з боліда на лижі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі