середа, 11 вересня 2019 13:38

Шумахер опритомнів – французька преса

Шумахер опритомнів – французька преса
Шумахер перебуває в комі 6 років

Легендарний гонщик "Формули -1" Міхаель Шумахер після 6 років коматозного стану прийшов до тями.

Про це повідомляє aspi.com.ua.

Необхідно зазначити, що офіційних підтверджень поки немає, сім'я гонщика уникає спілкування з пресою.

Виданню Le Parisien про це розповіло джерело в шпиталі імені Жоржа Помпіду, куди днями перевели семиразового переможця "Формули-1".

Чутки про те, що Шумахер пішов на поправку, з'являлися неодноразово. Наприкінці минулого року, наприклад, британські ЗМІ писали, що він більше не прикутий до ліжка.

Зі ЗМІ стало відомо, що семиразового чемпіона "Формули-1" таємно перевезли зі Швейцарії до Європейського госпіталю імені Жоржа Помпіду 9 вересня.

Як повідомляє джерело Le Parisien, Шумахер перебуває у відділенні серцево-судинної хірургії.

Також повідомляється, що Шумахера у лікарні відвідав Жан Тодт, колишній бос команди Ferrari, за яку виступав Міхаель. The Sun стверджує, що Тодт пробув у Шумахера близько 45 хв. Не повідомляється, спілкувалися старі друзі чи Жан тільки побачив Міхаеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шумахер госпіталізований у Парижі

Семиразовий чемпіон "Формули-1" отримав важку травму голови під час катання на гірських лижах у французьких Альпах наприкінці грудня 2013-го. Шумахер вдарився головою об камінь. Нейрохірурги намагалися видалити згустки крові з мозку спортсмена, але деякі з них витягти не було можливим. У результаті настав параліч, Міхаель втратив можливість говорити. 3 місяці він перебував у медикаментозній комі, потім проходив безліч реабілітаційних процедур по всьому світу, але особливих успіхів досягти не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер опритомнів – французька преса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі