четвер, 04 вересня 2008 16:36

Шумахер грав у футбол проти голландського міністра

Шумахер грав у футбол проти голландського міністра

Вчора в Маастрихті (Нідерланди) відбувся добродійний футбольний матч, в якому збірна автогонщиків Nazionale Piloti помірялась силами з голландською командою All Stars.

У складі Nazionale Piloti виступали Міхаель Шумахер, Джанкарло Фізікелла, Себастьян Феттель, Вітантоніо Ліуцці та інші гонщики, а їх суперниками були місцеві зірки естради і футболу і навіть міністр спорту Голландії Аб Клінк.

Матч закінчився внічию з рахунком 5:5. Правда, Ліуцці отримав травму ноги, після чого італійця винесли з поля на носилках. На щастя, удар виявився не таким серйозним, і Вітантоніо не збирається відмовлятися від ролі запасного пілота Force India під час майбутнього Гран При Бельгії.

Футбольний матч і яскраве театралізоване дійство подивилися більше 10 тисяч чоловік. Кошти, зібрані від продажі квитків, будуть направлені в голландську філію UNICEF та інститут ICM, який займається проблемами мозку і хребта (Міхаель Шумахер входить до числа його засновників).

f1news

Зараз ви читаєте новину «Шумахер грав у футбол проти голландського міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі