четвер, 29 березня 2007 17:36

Шумахер гратиме в чемпіонаті Швейцарії з футболу

 

Семиразовий чемпіон з "Формули-1" німець Міхаель Шумахер приступив до тренувань, щоб відновити оптимальну спортивну форму. Він вирішив відновити активні заняття спортом, але не автогонками, а футболом, повідомляє Лента.Ру  з посиланням на f1-live.com.

38-річний автогонщик, що у жовтні минулого року оголосив про відхід з "Формули-1", прийняв пропозицію футбольного клуба "Ехіхенс", що є одним з аутсайдерів третього дивізіону чемпіонату Швейцарії.

Раніше керівництво "Ехіхенса" уже пропонувало Шумахеру почати виступи за команду, але він усякий раз відмовлявся, посилаючись на те, що не встиг відпочити після свого останнього сезону в "Формулі-1".

Відповідно до календаря чемпіонату, у квітні "Ехіхенс" проведе два матчі, причому німецький автогонщик уже дав згоду на участь у цих зустрічах.

Шумахер, що офіційно числиться в складі "Ехіхенса", після свого відходу з автогонок, жодного разу не виходив на поле. Восени минулого року в складі свого клуба він провів тільки один матч.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер гратиме в чемпіонаті Швейцарії з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі