пʼятниця, 15 лютого 2008 11:13

Сулейман вважає Хопкінса расистом

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман вважає, що колишньому абсолютному чемпіону світу в середній вазі Бернарду Хопкінсу слід вибачитися перед британцем Джо Кальзаге за свої расистські висловлювання.

Слова Хопкінса про те, що він "ніколи не програє білому" вперше прозвучали ще в грудні минулого року, і до сих пір американський боксер не відмовився від своїх слів і навіть повторив їх знов під час прес-конференції в Лондоні, присвяченої поєдинку між цими боксерами, який відбудеться 19 квітня .

"Бернарду Хопкінсу повинно бути соромно. Він не повинен був казати цього, і йому слід вибачитися, - заявив Сулейман. - Я дуже негативно ставлюся до використання расових відмінностей в полеміці між боксерами, і той, хто це використовує, повинен бути підданий осуду. Мені здається, що Хопкінс змінився. Раніше він був набагато скромніший. А зараз він вважає, що він може говорити все що завгодно, оскільки вважає себе суперзіркою, проте така поведінка неприпустима. Расизм повинен залишитися у минулому. Я вважаю, що він вчинив неправильно, і йому слід вибачитися".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Сулейман вважає Хопкінса расистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі