понеділок, 14 січня 2008 14:45

Сулейман радить Хаттону швидше виходити із запою

Президент WBC Хосе Сулейман порадив екс-чемпіонові світу, британцю Ріккі Хаттону постаратися швидше психологічно відновитися після першої в своїй кар"єрі поразки, і усвідомити, що його ще чекає блискуче майбутнє.

Англієць був нокаутований в десятому раунді поєдинку проти чемпіона WBC в напівсередній вазі Флойда Мейвезера і відразу після цього вирушив на Канарські острови, де, за повідомленнями британської преси, абсолютно не обмежує себе в прийомі алкоголю.

Сулейман розуміє, чому Хаттон чинить зараз саме так, але сподівається, що боксер незабаром перестане тужити через свою першу поразку: "Ріккі може блискуче продовжити свою боксерську кар"єру боями проти Пакьяо і, можливо, Хуана Мануеля Маркеса і Шейна Мозлі. Думаю, що зараз він цього не розуміє, та і не думає про це. Він думає тільки про поразку. Про те, що він ніколи раніше не програвав, і він завжди дуже гордився цим, і ходив з високо піднятою головою. Зараз він пригнічений і дуже засмучений. Нехай він пройде цю фазу за допомогою пива або що він там ще вживає. Все одно зараз він не сприйме жодної поради".

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Сулейман радить Хаттону швидше виходити із запою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі