пʼятниця, 16 листопада 2007 17:40

Сукупний капітал гостей матчу Ізраїль- Росія складає $150 млрд

За відбірним матчем Євро-2008 збірних Ізраїлю і Росії з VIP-трибун стадіону "Рамат-Ган" 17 листопада спостерігатимуть багаті вболівальники, чий сукупний капітал перевищує 150 мільярдів доларів.

На стадіоні ізраїльського міста Рамат-Гана можна буде побачити бізнесменів Романа Абрамовича, Михайла Прохорова, Леоніда Федуна, Льва Лєваєва, Аркадія Гайдамака. Імена інших багатих і знаменитих поки тримаються в секреті.

Очікується, що на матчі, від результату якого багато в чому залежить, чи потрапить Росія на чемпіонат Європи 2008 року, присутні і державні чиновники, що сумістили підтримку національної збірної із службовим відрядженням і офіційними зустрічами в Ізраїлі.

У так званій "золотій" VIP-зоні стадіону росіяни розкупили 160 квитків по 2 тисячі доларів, в "срібній" - 700 квитків по тисячі доларів за штуку. Крім цього, для матчу створена додаткова привілейована зона, що зайняла перші 20 рядів центральної трибуни.

Організатори матчу отримали безпрецедентний дозвіл поліції на продаж спиртних напоїв в VIP-зонах. Номінальна місткість стадіону в Рамат-Гані, місті-супутнику Тель-Авіва, складає 42 тисячі глядачів, реальна - близько 35-38 тисяч, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Сукупний капітал гостей матчу Ізраїль- Росія складає $150 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі