середа, 08 серпня 2007 12:35

Суддя матчу "Зоря" - "Арсенал" спростовує звинувачення Рабіновича

Суботня поразка київського "Арсеналу" від луганської "Зорі" з рахунком 1:3 у виїзному поєдинку може породити новий скандал в українському футболі.

За повідомленням ряду ЗМІ, президент "канонірів" Вадим Рабінович заявив про намір клубу подати протест у відповідні футбольні інстанції з вимогою переграти вищезгаданий матч зважаючи на грубе порушення Регламенту і правил Чесної гри. Зі сказаного власником "Арсеналу" випливає, що в перерві луганського матчу в суддівську кімнату зайшов головний тренер "Зорі" Олександр Косевич і 15 хвилин "розмовляв" з арбітром Орестом Шмигельським.

- Ця інформація не відповідає дійсності. Ні Косевич, ні бцдь-хто інший з представників "Зорі" в суддівську не заходив. Я взагалі ні з ким з луганців не спілкувався. Повторюся: у тому числі з Олександром Косевичем, - категорично заявив "Спорт-Експресу" рефері.

Зараз ви читаєте новину «Суддя матчу "Зоря" - "Арсенал" спростовує звинувачення Рабіновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі