неділя, 31 серпня 2008 10:53

Суддя бою Валуєв - Руїс заявив про свою помилку

Російський боксер Микола Валуєв в ніч на неділю в Берліні виграв бій у Джона Руїса одноголосним рішенням суддів, повідомив на післяматчевій прес-конференції супервайзер матчу Боббі Мек.

Раніше повідомлялося, що Валуєв переміг Руїса розділеним рішенням суддів: два арбітри з трьох віддали перевагу Валуєву з рахунком 116:113 і 116:111, а один рефері - Руїсу - 114:113.

"На жаль, в остаточний протокол матчу потрапила прикра помилка. Японський арбітр Такеші Шимакава в останньому раунді в своїй суддівській картці переплутав графи, в які він заносив удари Валуєва і Руїса. При остаточному підрахунку з"ясувалося, що він віддав перемогу з рахунком 114:113 Миколі Валуєву, а не Руїсу, як було повідомлено спочатку", - сказав Мек.

Таким чином, всі троє суддів віддали перемогу Валуєву. Він завоював тимчасовий титул чемпіона світу за версією WBA в суперважкій вазі, повідомляє РИА "Новости". Проте більшість експертів схиляються до того, що Руїса відверто засудили.

Зараз ви читаєте новину «Суддя бою Валуєв - Руїс заявив про свою помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі