Ексклюзиви
середа, 05 листопада 2008 13:42

Суд звільнив Валуєва від сплати штрафу побитому охоронцю

Пітерський суд звільнив російського боксера Миколу Валуєва від сплати штрафу у розмірі 30 тисяч рублів за побиття охоронця Юрія Сергєєва. Суд ухвалив таке рішення у зв"язку із закінченням терміну давності. Вирок, винесений Валуєву в січні 2008 року, визнаний справедливим і залишений без змін, повідомляє lenta.ru з посиланням на РІА Новини.

Інцидент за участю Валуєва і Сергєєва відбувся 19 січня 2006 року на стоянці пітерського спорткомплексу "Спартак", де Сергєєв працював охоронцем. За словах Сергєєва, дружина Валуєва припаркувала свій автомобіль в недозволеному місці, а коли він попросив її переставити машину, то з"явився Валуєв і побив його.

Валуєв стверджує, що Сергєєв образив його дружину. За словами боксера, він не бив охоронця, а лише "потрусив" його. 9 січня 2008 року суд засудив Валуєва до штрафу у розмірі 30 тисяч рублів. Крім того, спортсмена зобов"язали виплатити Сергєєву компенсацію у розмірі 100 тисяч рублів.

Адвокати Валуєва і Сергєєва оскаржили це рішення. Представники боксера наполягали на тому, що він по необережності заподіяв здоров"ю охоронця легку шкоду. Адвокати Сергєєва вимагали посадити Валуєва на півтора роки і виплатити компенсацію у розмірі одного мільйона рублів.

5 листопада 2008 року Калінінський районний суд Санкт-Петербурга визнав первинне рішення суду справедливим. Розмір компенсації, яку Валуєв повинен виплатити Сергєєву (100 тисяч рублів), залишили без змін.

Зараз ви читаєте новину «Суд звільнив Валуєва від сплати штрафу побитому охоронцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути