вівторок, 04 травня 2021 20:20

"Шуби та дівчата провокаційної зовнішності - іспанський арбітр пригадав, як його хотіло підкупити "Динамо"

"Шуби та дівчата провокаційної зовнішності - іспанський арбітр пригадав, як його хотіло підкупити "Динамо"
Лопес Ньєто завершив кар'єру судді у 2003 році. Фото: Вesoccer.com

Колишній арбітр ФІФА 63-річний Антоніо Лопес Ньєто пригадав, як його хотіли підкупити представники "Динамо".

Після матчу першого туру Ліги чемпіонів проти "Панатінаїкоса" іспанський рефері заявив, що представники київського клубу пропонували йому гроші та подарунки.

"Сауна, яку мені запропонували, була, звичайно, інша. Ми пройшли в кімнату, і коли я приймав душ, вони постукали в двері, і дали мені посилку. В цей же момент в моїй кімнаті задзвонив телефон: "Антоніо, вони принесли мені шубу" (мова йде про розмову з одним з асистентів - Gazeta.ua.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу визначився зі своїм майбутнім

Але найгірше було ще попереду. Ми вирушили повечеряти з цими панами, і вони на двох мерседесах поїхали прямо в ліс. Вони привезли мене в свого роду село. "Це штаб київського "Динамо", - сміючись сказали вони.

Там навіть прапора не було. І раптом якісь дівчата почали бігати навколо мене в дуже провокаційній манері. А потім, в приміщенні, вони хотіли зі мною поговорити, і дали папірець, на якому було написано: "Антоніо, перемога "Динамо". €30 тисяч (арбітр раніше стверджував про долари) для вас", - цитує Ньєто Sport.ua.

Матч "Динамо" - "Панатінаїкос", що відбувся 13 вересня 1995 року на НСК "Олімпійський", завершився перемогою киян з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив Віталій Косовський.

Спочатку УЄФА відсторонив "Динамо" від участі в єврокубках терміном на два сезони, а також зняв з розіграшу ЛЧ-1995/96, замінивши киян датським "Ольборгом". Згодом, "біло-синім" вдалося домогтися зняття єврокубкового бана.

Зараз ви читаєте новину «"Шуби та дівчата провокаційної зовнішності - іспанський арбітр пригадав, як його хотіло підкупити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі