вівторок, 23 лютого 2021 11:39

Суарес розповів, чому його вигнали із "Барселони"

Суарес розповів, чому його вигнали із "Барселони"
Луїс Суарес виступав за "Барселону" 6 сезонів. Фото: Reuters

"Барселона" відмовилася від послуг нападника збірної Уругваю 33-річного Луїса Суареса через його вік.

Керівництво каталонського клубу продало форварда по завершенню минулого сезону в "Атлетико".

"Що мене по-справжньому схвилювало – у "Барселоні" сказали, що я занадто старий і більше не можу грати на високому рівні, щоб відповідати завданням великих команд. Ось що мені не сподобалось. Якби я 3-4 сезони нічого не робив у такому клубі, як "Барса", то я б зрозумів. Але щороку я забивав понад 20 голів за сезон. У мене завжди була хороша статистика, одразу за Ліонелем Мессі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" не змогла перемогти новачка чемпіонату Іспанії

Сьогодні ми бачимо, що грати в "Барселоні" непросто... Багато гравців, які підписали там контракт, не показали очікуваного рівня. Я 6 років грав у "Барсі", підтримуючи певний рівень і виправдовуючи те, що від мене чекали. Обставини змінилися, клубу потрібні були зміни. І я прийняв це. Єдине, що мене турбувало – як це відбулося. Думаю, я заслужив повагу.

Це було рішення, якому я не міг запобігти. Я відчував, що на мене більше не розраховують, тому з гордістю сказав собі – збираюся і далі показувати те, чого я вартий. Ось чому виникла ідея піти. Мені сподобався "Атлетико", це конкурентоспроможна команда", – розповів Суарес в інтерв'ю France Football.

У поточному сезоні Луїс Суарес є найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії. На його рахунку 16 м'ячів у 20 матчах. Нападник також виступав за "Аякс", "Ліверпуль". "Матрацники" лідирують в Ла Лізі, випереджаючи "Реал" на 3 очки та маючи 1 гру в запасі.

Зараз ви читаєте новину «Суарес розповів, чому його вигнали із "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі