пʼятниця, 08 жовтня 2010 13:47

Страйк "Ростова" виявився відновлювальним тренуванням

Страйк "Ростова" виявився відновлювальним тренуванням
Генеральний директор російського футбольного клубу "Ростов" Олег Лопатін спростував інформацію про те, що гравці почали страйк і бойкотували тренування клубу 7 жовтня. За словами Лопатіна, тренування носило відновлювальний характер, і деякі футболісти взагалі не виходили на поле, повідомляє РИА Новости.

Гендиректор "Ростова" відзначив, що частина гравців провела невелику розминку, а інші за рекомендацією лікарів вирушили в медико-відновлювальний центр. Там футболісти відвідали тренажерний зал і сауну. "Багато мені говорити нічого. Йде процес підготовки до наступної гри з "Рубіном", - сказав Лопатін.

8 жовтня про страйк гравців "Ростова" у зв'язку із заборгованістю по зарплаті написала газета "Советский спорт". Крім того, про це повідомив сайт вболівальників команди. За різними даними, заборгованість становить від двох до чотирьох місяців.

Лопатин не став заперечувати, що борги по зарплаті перед гравцями існують, однак точних цифр не назвав. За словами гендиректора, перед кимось є заборгованість по зарплаті, перед іншими- по преміальних, а також "з інших питань". "Є проблеми, але вони вирішуються поступово", - додав Лопатін.

У турнірній таблиці російської прем'єр-ліги "Ростов" ділить шосте-сьоме місце з московським "Локомотивом". Після 23 турів ці команди набрали по 33 очки. Свій наступний матч "Ростов" проведе 16 жовтня проти казанського "Рубіна".
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Страйк "Ростова" виявився відновлювальним тренуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі