неділя, 16 січня 2011 18:27

Стороженко написав листа Платіні і Блаттеру

Стороженко написав листа Платіні і Блаттеру

Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко інформував президента УЄФА Мішеля Платіні і президента ФІФА Йозефа Блаттера про вимогу більшості колективних членів Федерації футболу України скликати позачерговий Конгрес ФФУ. Про це йдеться у листах Стороженка керівникам УЄФА і ФІФА, повідомляє УНІАН.

"Дозвольте інформувати Вас про те, що станом на 14 січня ц.р. 38 колективних членів Федерації футболу України (обласних федерацій, спортивних товариств та асоціацій) на своїх зборах вільно, прозоро і з дотриманням процедури, яка визначена власними Статутами, прийняли рішення про скликання Позачергового Конгресу Федерації футболу України з порядком денним про довіру / недовіру президенту Григорію Суркісу", - сказано в листах.

Стороженко відзначає, що, "згідно з пунктом 1 статті 16 Статуту ФФУ 2 / 3 колективних членів, а це 33 організації, мають право письмово вимагати скликання Позачергового Конгресу і запропонувати відповідну повістку дня. 38 колективних членів, які взяли зазначені рішення, становлять понад 3 / 4 від загальної кількості (49) колективних членів".

У листі керівникам УЄФА і ФІФА перший віце-президент ФФУ докладає повний перелік колективних членів, які прийняли такі рішення.

"Діємо в повній відповідності до Статуту Федерації футболу України, УЄФА, ФІФА і залишаємося відданими основоположним принципам, визнаємо і поважаємо компетенцію та юрисдикцію УЄФА і ФІФА", - підкреслює в своїх листах Стороженко, які він направляє за дорученням колективних членів ФФУ.

За матеріалами Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Стороженко написав листа Платіні і Блаттеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі