субота, 01 квітня 2017 12:42

Стінг заспіває гімн України перед боєм Кличка

Стінг заспіває гімн України перед боєм Кличка
Дружина Віталія Кличка допоможе Стінгу вивчити слова гімну України

Відомий британський музикант Стінг 29 квітня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні виконає "Ще не вмерла Україна" перед початком бою Ентоні Джошуа - Володимир Кличко.

Стінг є почесним членом офіційного фан-клубу братів Кличків. Востаннє він відвідав бій Володимира з французом Мормеком в березні 2012 року. За боксерською кар'єрою українців Стінг стежить вже більше 15 років. Він став фаном братів після поєдинку Віталія Кличка з Ленноксом Льюїсом в 2003 році. Його визнали найкращим боєм десятиліття у суперважкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко розповів, де хоче провести свій прощальний бій

Дізнавшись про бій у Лондоні, Стінг сам виступив з подібною ініціативою. У дуеті зі Стінгом може виступити дружина Віталія Наталія Кличко. Кілька років тому Наталя почала свою сольну кар'єру співачки і неодноразово виходила на сцену перед боями Віталія та Володимира. Наталя допоможе Стінгу вивчити текст гімну.

Перед боями Володимира Кличка гімн України виконували наші переможниці Євробачення Руслана (в березні 2007 року в німецькому Мангеймі, коли Володимир зустрічався з американцем Реєм Остіном) і Джамала (у жовтні 2013 року в Москві перед боєм з Олександром Повєткіним).

Зараз ви читаєте новину «Стінг заспіває гімн України перед боєм Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі