четвер, 13 листопада 2008 10:51

Штепанек грав проти Федерера ракеткою Джоковіча і в шкарпетках Маррея

Чеський тенісист Радек Штепанек, який 12 листопада замінив на підсумковому турнірі року американця Енді Роддіка, грав з Роже Федерером чужою ракеткою і в чужих шкарпетках. Ракеткою з Штепанеком поділився серб Новак Джоковіч, а шкарпетки чех запозичив у британця Енді Маррея. Матч завершився перемогою Федерера в двох сетах.

Роддік за декілька годин до гри з Федерером відмовився від продовження боротьби на шанхайському TennisMastersCup, зіславшись на травму. Після цього організатори змагання зв"язалися з Штепанеком і повідомили, що йому належить замінити Роддіка.

Ракетка і спортивна форма Штепанека, котрий прибув до Шанхаю з Таїланду, залишилися на митниці. Тому чех був вимушений узяти спортивне приладдя в борг. Також 30-річний тенісист не зміг привезти з собою контактні лінзи. Штепанеку довелося купувати їх прямо перед грою з Федерером.

Штепанек, який займає 27-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), не має шансів на вихід в півфінал підсумкового турніру року. Проте у разі перемоги над французом Жілем Сімоном в останньому турі групового етапу Штепанек отримає 225 тисяч доларів призових.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Штепанек грав проти Федерера ракеткою Джоковіча і в шкарпетках Маррея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі