четвер, 13 листопада 2008 15:56

Стелла Захарова і Віктор Корж обмінялися звинуваченнями

Олімпійській чемпіонці зі спортивної гімнастики Стеллі Захаровій соромно, що Віктор Корж є народним депутатом від Партії регіонів. Про це вона повідомила на прес-конференції, присвяченій обвинуваченням Віктора Коржа на свою адресу.

"Мені соромно, що Партія Регіонів взяла Коржа у свій список. ПРУ має переглянути своє рішення", - переконана колишня спортсменка.

"Його вигнали з товариства "Динамо" за продаж усіх спортивних майданчиків, а зараз він хоче своїми брудними лапами знищити моє дітище - Кубок Стелли Захарової", - зазначила гімнастка. "Він награбував мільйони, продав кіно-спортивну базу", - додала Захарова.

За її словами, Віктор Корж не виконав своїх зобов"язань згідно з Меморандумом між ним і Захаровою від 16 березня 2006 щодо відновлення останньої у Федерації гімнастики України.

"Поясніть, чому Воробйов перед Олімпіадою працював на одному кільці над ямою, а Корж катається на лімузинах?" - поставила риторичне питання Захарова. Стелла Захарова також звернулася до "керівництва України": "Доки ці свавільники будуть керувати гімнастами?"

"Після олімпійського циклу має бути конференція ФГУ. От побачите, переоберуть президіум федерації, однак не президента", - додала Захарова.

Нагадаємо, президент ФГУ Віктор Корж нещодавно на одному з інтернет-сайтів звинуватив Захарову у брехні щодо проведення Кубку Захарової, функціонування дитячої школи зі спортивної гімнастики її імені та у "зловживаннях бюджетними грошима".

За інформацією Захарової, з державного бюджету фінансується лише оренда Палацу Спорту під час проведення Кубку імені спортсменки, решта видатків йдуть від приватних спонсорів.

champion

Зараз ви читаєте новину «Стелла Захарова і Віктор Корж обмінялися звинуваченнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі